Media Stage

Media Stage

Media Stage is een stagebemiddelingsbureau dat zich richt op studenten en starters in de media-industrie. Ze bieden verschillende stageplekken aan bij gerenommeerde mediabedrijven, zoals televisie- en radiostations, productiebedrijven en reclamebureaus. Het is een platform waar zowel bedrijven als studenten elkaar kunnen vinden en zo de perfecte match kunnen creëren voor een leerzame stageperiode.

Het idee voor Media Stage is ontstaan vanuit de behoefte van zowel studenten als bedrijven. Veel studenten hebben moeite met het vinden van een stageplek die aansluit bij hun opleiding en interesses. Aan de andere kant hebben bedrijven vaak moeite met het vinden van geschikte stagiairs. Media Stage speelt in op deze behoefte door een brug te slaan tussen beide partijen.

Het team van Media Stage bestaat uit enthousiaste en ervaren medewerkers die zich volledig inzetten om de perfecte match te vinden voor zowel studenten als bedrijven. Ze hebben een uitgebreid netwerk binnen de media-industrie en kennen de laatste ontwikkelingen en trends. Hierdoor kunnen ze goed inspelen op de wensen en eisen van zowel studenten als bedrijven.

Het aanbod van Media Stage is zeer divers. Zo bieden ze stages aan op het gebied van televisie, film, radio, marketing, communicatie en nog veel meer. Studenten kunnen zelf aangeven waar hun interesses liggen en op basis daarvan gaat Media Stage op zoek naar een passende stageplek. Ook voor bedrijven is dit een groot voordeel, omdat ze zo gericht kunnen zoeken naar een stagiair die past bij hun bedrijf en de werkzaamheden.

Een ander belangrijk aspect van Media Stage is de persoonlijke begeleiding. Ze vinden het belangrijk dat zowel de studenten als de bedrijven tevreden zijn tijdens de stageperiode. Daarom houden ze regelmatig contact en staan ze altijd klaar voor vragen en advies. Ook bieden ze workshops en trainingen aan om de studenten optimaal voor te bereiden op hun stage en hun toekomstige carrière in de media-industrie.

Het is dan ook niet gek dat Media Stage een zeer hoog slagingspercentage heeft. Veel studenten die via Media Stage een stage hebben gevonden, krijgen na afloop een baan aangeboden bij het bedrijf waar ze stage hebben gelopen. Dit komt mede door de goede begeleiding en het uitgebreide netwerk van Media Stage.

Naast het bemiddelen van stages, organiseert Media Stage ook regelmatig netwerkevenementen en borrels voor zowel studenten als bedrijven. Dit zorgt voor een goede connectie tussen beide partijen en biedt de mogelijkheid om kennis te maken met verschillende bedrijven en professionals in de media-industrie. Ook hiermee onderscheidt Media Stage zich van andere stagebemiddelingsbureaus.

Kortom, Media Stage is dé plek voor studenten en starters die op zoek zijn naar een uitdagende stage in de media-industrie. Door hun persoonlijke begeleiding, uitgebreide netwerk en diverse aanbod van stages, weten ze de perfecte match te maken tussen studenten en bedrijven. Ze dragen bij aan de ontwikkeling en groei van zowel studenten als bedrijven in de media-industrie en zijn daarmee een waardevolle toevoeging aan het werkveld.

Media Stage

Loop jouw media stage bij Creativebros

Klik hier voor media stages